WIJ GAAN BEWUST MET U VOOR HET LEVEN

BEWUST VERZEKERD ZIJN MET ZORG VOOR LEVEN

Elke Nederlander moet van de overheid verplicht een basisverzekering afsluiten. Wel zo prettig natuurlijk als die zorgverzekering aansluit bij uw levensvisie. Met onze basisverzekering Zorg voor leven en de drie aanvullende verzekeringen bent u bewust verzekerd vanuit een christelijk standpunt. Dat ziet u terug in de vergoedingen en de service en betrokkenheid van de zorgverleners. Bewust verzekerd dus, met de christelijke zorg die bij u past. 

Zorg voor leven is een initiatief van Prima voor elkaar en Dominass assurantiën

Bijbelse normen en waarden staan voorop bij Zorg voor leven. Met deze zorgverzekering bent u verzekerd van de beste christelijke zorg op het hoogste niveau. We werken nauw samen met diverse zorgverleners. Stuk voor stuk zijn dit organisaties en professionals met dezelfde geloofsovertuiging die met respect omgaan met mens en natuur. Iedereen kan nu bewust verzekerd zijn via Zorg voor leven, een initiatief van Prima voor elkaar en Dominass.

WE GAAN VOOR HET LEVEN
Bewust verzekerd zijn betekent dat u samen met ons gaat voor het leven. Zorg voor leven biedt daarom geen vergoedingen voor levensbeëindigende behandelingen, denk bijvoorbeeld aan euthanasie en abortus. We gaan uit van de grote waarde van het leven. Genetisch onderzoek waarbij het doden van een ongeboren vrucht aan de orde kan zijn, ondersteunen we daarom ook niet. Wel werken we samen met professionals die stuk voor stuk respect hebben voor de mensheid en de natuur. Ze werken volgens een christelijke geloofsovertuiging en dat merkt u tijdens de medische behandeling. U kunt bij deze zorgverleners terecht met levensvragen. Ze zijn betrokken, werken op persoonlijke wijze en staan achter uw visie.

BIJBELSE NORMEN EN WAARDEN
Zorgverzekering Zorg voor leven hanteert Bijbelse normen en waarden. Het is een verzekering die christelijke zorg biedt en nauw samenwerkt met christelijke zorgverleners.

U OOK BEWUST VERZEKERD
Zorg dat u ook bewust verzekerd bent. Laten we samen bekijken welke zorgverzekering het beste bij uw geloofsovertuiging past. Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek waarbij uw wensen centraal staan. Alle mogelijkheden worden door ons op een rijtje gezet.