Welke zorgverzekering past bij u?

Christelijke zorg met Bijbelse normen en waarden

Christelijke zorg gaat uit van Bijbelse normen en waarden. Zorgverleners hebben oog voor ons leven en de waarde daarvan, vanuit naastenliefde. Christelijke zorgverleners bieden zorg, met respect voor de natuur en de mens. Voor iedereen met een religieuze levensovertuiging is er zorgverzekering Zorg voor leven, een initiatief van Dominass en Prima voor elkaar.

Zorg voor leven is een initiatief van Prima voor elkaar en Dominass assurantiën

Wanneer er in uw leven iets heftigs gebeurt, dan wilt u natuurlijk dat de hulpverlener die u helpt u begrijpt en bijstaat in de keuzes die u maakt. Maar ook bij minder hevige gebeurtenissen is het fijn wanneer een professional uw denkwijze snapt. Een gelovige zorgverlener staat volledig achter u omdat hij of zij dezelfde normen en waarden heeft. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk dat voor u is. Christelijke zorg richt zich op het behoud van leven en is vanaf nu voor iedereen bereikbaar.

ZORG VOOR LEVEN
Via Zorg voor leven wordt een basisverzekering Bewust verzekerd aangeboden met drie aanvullende verzekeringen. De initiatiefnemers er van zijn Dominass en Prima voor elkaar.
Met meer dan dertig jaar ervaring op het kerkelijk erf, weten we wat belangrijk voor u is als het gaat om zorg. We werken nauw samen met diverse christelijke zorgverleners en kunnen u zo de algemene of christelijke zorg bieden die bij u past. We denken graag met u mee. U voelt zich daarom absoluut snel vertrouwd bij ons.

VANUIT EEN CHRISTELIJKE LEVENSOVERTUIGING
De basisverzekering en de aanvullende verzekeringen sluiten aan bij uw christelijke levensovertuiging. Een vergoeding voor medische handelingen die het leven beëindigen, zoals abortus provocatus en euthanasie, is er daarom niet. Ook ondersteunen onze zorgverzekeringen geen genetisch onderzoek waarbij het doden van een ongeboren vrucht aan de orde kan zijn. Zorg voor leven staat voor christelijke zorg in elke fase van uw leven.

CHRISTELIJKE ZORG
Bent u benieuwd welke christelijke zorgverzekering bij u en uw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bekijken graag samen met u welke christelijke zorg het beste bij u past. Daarbij staan persoonlijke service en snelheid altijd voorop.