KIEST U BEWUST VOOR LEVEN?

DOOR ONZE RUIM DERTIGJARIGE ERVARING OP HET KERKELIJK ERF ZULT U ZICH SNEL VERTROUWD VOELEN.
DAARBIJ GELDT DAT DEGENEN MET EEN THEOLOGISCHE OPLEIDING VIA DOMINASS VERZEKERD ZULLEN WORDEN EN ANDEREN VIA PRIMA VOOR ELKAAR.

Zorg voor leven

RESPECT VOOR MENS EN NATUUR

Zorg voor leven is een initiatief van Prima voor elkaar en Dominass assurantiën in samenwerking met EUCARE.
Het doel is om christelijke zorg, die gericht is op het behoud van leven, bereikbaar te maken voor iedereen.

Vanaf 1 januari 2020 bieden wij de basisverzekering Zorg voor leven aan in combinatie met een drietal aanvullende pakketten. Daarbij speelt de samenwerking met christelijke zorgverleners een belangrijke rol.

Vanuit onze jarenlange ervaring op het ‘kerkelijk erf’ weten wij hoe belangrijk het is dat een zorgverlener uitgaat van Bijbelse normen en waarden.

Zorg voor leven vergoedt geen medische handelingen die het leven beëindigen, zoals abortus provocatus, genetisch onderzoek waarbij het doden van een ongeboren vrucht aan de orde kan zijn, en euthanasie.

Hiermee geven we gevolg aan de bewuste keuze van veel van onze relaties om de bescherming van geboren en ongeboren leven serieus te nemen.

Kiest u bewust voor leven?

Regel eenvoudig uw zorgverzekering die uitgaat van een christelijk standpunt en Bijbelse normen en waarden.
U kunt uw premie berekenen en daarna beslissen of u een offerte wilt ontvangen of direct de zorgverzekering wil afsluiten.

Meer informatie over de initiatiefnemers kunt u vinden op de websites van Dominass en Prima voor elkaar.

Door onze ruim dertigjarige ervaring op het kerkelijk erf zult u zich snel vertrouwd voelen.
Daarbij geldt dat degenen met een theologische opleiding via Dominass verzekerd zullen worden en anderen via Prima voor elkaar.

Dominass logo designs III
Prima voor Elkaar FC®

Over Zorg voor leven

Zorg voor leven, een christelijke zorgverzekering
Christelijke zorg gaat uit van Bijbelse normen en waarden. Zorgverleners hebben oog voor ons leven en de waarde daarvan, vanuit naastenliefde. Christelijke zorgverleners bieden zorg, met respect voor de natuur en de mens. Voor iedereen met een religieuze levensovertuiging is er zorgverzekering Zorg voor leven, een initiatief van Dominass en Prima voor elkaar.

Wanneer er iets ingrijpends gebeurt, dan wilt u uiteraard dat een zorg- of hulpverlener u helpt, u begrijpt en u zo goed mogelijk bijstaat in de keuzes die u maakt. Het is dan fijn wanneer een professional uw denkwijze volledig snapt. Een zorgverlener met dezelfde normen en waarden staat volledig achter u. Wij begrijpen hoe belangrijk dat voor u is. Met Zorg voor leven is zorg, die zich richt op behoud van het leven, nu voor iedereen bereikbaar.

Zorg voor leven
Initiatiefnemers Dominass en Prima voor elkaar bieden een alternatieve basisverzekering aan. Ook zijn er drie aanvullende verzekeringen.

Op het kerkelijk erf hebben we meer dan dertig jaar ervaring. We weten wat belangrijk voor u is als het gaat om verzekeren. We werken daarom nauw samen met diverse gelovige zorgverleners en kunnen u zo de zorg bieden die bij u past. We denken altijd met u mee. U zult merken dat u zich bij ons snel thuis zult voelen.

Vanuit een christelijke levensovertuiging
Zorg draait om het leven, vinden wij. Deze polis sluit aan bij uw levensovertuiging. Er worden geen vergoedingen uitgekeerd voor medische handelingen die het leven beëindigen, zoals abortus en euthanasie. Ook wordt genetisch onderzoek waarbij het aan de orde kan zijn dat een ongeboren vrucht gedood wordt, niet ondersteund. Deze zorg ontvangt u in elke levensfase.

Meer informatie?
Heeft u het gevoel dat deze zorgverzekering past bij u en uw levensvisie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We bekijken dan samen de mogelijkheden. Persoonlijke service en snelheid staan altijd voorop.