Zorg voor leven hanteert Bijbelse normen en waarden

Een principe polis die bij u past

Een zorgverzekering moet aansluiten bij uw denkwijze. Daarover zijn initiatiefnemers Prima voor elkaar en Dominass het roerend met elkaar eens. De principe polis Zorg voor leven en de drie aanvullende verzekeringen bieden daarom uitsluitend zorg aan door christelijke zorgverleners. Want we begrijpen hoe belangrijk dat voor u als christen is.

 

Zorg voor leven is een initiatief van Prima voor elkaar en Dominass assurantiën

Christelijke zorg kenmerkt zich door de kwalitatief goede service die geboden wordt, de hoge betrokkenheid van behandelaars en de normen en waarden die worden nageleefd. U sluit natuurlijk niet voor niets een principe polis af. We begrijpen als geen ander dat, wanneer er iets gebeurt in uw leven, u wilt worden geholpen en bijgestaan door zorgverleners met dezelfde denkwijze als u. Zorg voor leven maakt deze zorg voor iedereen bereikbaar.

GEEN VERGOEDING VOOR LEVENSBEEINDIGENDE HANDELINGEN
Zorg voor leven hanteert Bijbelse normen en waarden. Met deze principe polis gaat u voor het leven. Het is een christelijke zorgverzekering die zorg vergoedt met respect voor het leven, de mens en de natuur. Levensbeëindigende handelingen krijgen geen vergoeding, net als genetisch onderzoek met als mogelijk gevolg het doden van de ongeboren vrucht. Zorg voor leven werkt samen met zorgverleners met dezelfde christelijke levensvisie als u.

IN GODS HANDEN
Ons leven ligt in Gods handen. De Heer heeft ons het leven geschonken en wij moeten er daarom zuinig op zijn. Van grote waarde is het voor ons en het verdient niet voor niets de juiste zorg. Zorg die past bij u en uw visie en geloofsovertuiging. Wanneer u de principe polis Zorg voor leven afsluit, kunt u rekenen op christelijke zorg, in elke fase van het leven. Betrokken zorgverleners staan u bij, precies zoals u dat graag wilt.

MEER INFORMATIE OVER DE PRINCIPE POLIS?
Zoekt u meer informatie over de principe polis Zorg voor leven? Wilt u weten of de basisverzekering en de drie aanvullende verzekeringen bij u en uw geloofsovertuiging passen? Kom dan gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek. Samen zetten we de mogelijkheden duidelijk voor u op een rijtje.